کرونا تمرکز را از ما گرفت
به گزارش مجله سلو بلاگ، خبرنگاران/اصفهان بازیکن تیم فوتبال سپاهان گفت: تمام حرف متخصصین این است که در مکان های شلوغ حاضر نشوید و ما نیز به تمرکز احتیاج داریم، اما این موضوع تمرکز را از ما گرفته است و نتوانستیم خوب بازی کنیم.

سروش رفیعی پس از تساوی تیمش برابر ذوب آهن اظهار کرد: در مورد بازی تنها می توانم بگویم بازی یک بر یک شد و هر تیم یک امتیاز کسب کرد، که البته برای هیچکدام از تیم ها فایده نخواهد داشت.
وی ادامه داد: امروز به این دلیل در جمع خبرنگاران حاضر شده ام که از مسئولان برگزاری چند سوال بپرس، دلیل برگزاری بازی ها بدون حضور تماشاگران چه بود؟ دلیل اینکه در رسانه ها تاکید دارند که در تجمعات حضور پیدا نکنید، چیست؟ آیا ما جزو مردم محسوب نمی شویم. بازیکنانی که در زمین حاضر می شوند در اردوی قبل از بازی حاضر هستند. این رشته فوتبال است و مگر می گردد بازیکن دستش به کسی نخورد.
رفیعی اضافه نمود: تمام حرف متخصصین این است که در مکان های شلوغ حاضر نشوید و ما نیز به تمرکز احتیاج داریم. این موضوع تمرکز را از ما گرفته است. این ملاقات برای ما یک بازی پر استرس بود و ما به این دلیل یک هفته پر استرس را پشت سرگذاشتیم.
به گزارش خبرنگاران، هافبک تیم فوتبال سپاهان توضیح داد: درک می کنیم که باید لیگ برگزار گردد، اما سوال این است که به چه قیمتی برگزار گردد. این لیگ چقدر ارزش دارد که جان یک جوان به خطر بیفتد. درخواست من تعطیلی لیگ تا انتها معین شدن این جریانات است. نمی توانیم تمرکز داشته باشیم.
رفیعی در انتها در مورد اعلام پنالتی به سود تیم حریف گفت: معتقد هستم پنالتی که دقایق انتهای به ذوب آهن دادیم به دلیل عدم تمرکز بود.
منبع: خبرگزاری ایسناbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا
pariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.