دایی: من در هیچ جلسه ای برنامه لیگ را تایید نکردم
به گزارش مجله سلو بلاگ، علی دایی سرمربی سایپا در باره تساوی مقابل تراکتورسازی می گوید: فکر کنم این بازی مستحق پیروزی بودیم. در نیمه اول فوتبال خوبی نسبت به تراکتور بازی کردیم و در نیمه دوم هم این طور بود. اگر شما نگاه کنید موقعیتی به تراکتور ندادیم. بچه های ما خیلی با غیرت و برنامه بازی کردند. کارهایی که تئوری گفته بودیم را انجام دادند. خدا را شکر به نحو احسن بازی کردند. اگر داور یک مقدار مهربان، مهربان که نه اگر یک مقدار حق را می گرفت ما برنده بازی بودیم.

دایی با انتقاد از عملکرد داور مسابقه اینطور شرح می دهد: دقیقه آخر بازیکن حریف دست گذاشت و داور به خوبی صحنه را می دید. در زمین خودمان هم باید داور از تماشاچی بترسد. متوجه نمی شوم این همه نیروی انتظامی حضور دارد چرا داور باید بترسد؟ سوگیتا توپ را با دست گرفت و چرخید اما داور خطای بازیکن ما را اعلام نمود. این نحوه داوری را نمی فهمم. توپ مشخص عباسیان به دست مدافع تراکتورسازی که کاملا باز بود خورد. داور عین آب خوردن به نفع تراکتور سوت زد. بچه های ما را زدند اما انگار هیچ اتفاقی نیفتاده است. بازی با داماش گل سالم ما را معلوم نیست چی گرفت. پنالتی را نمی گیرند. یک سال زحمت ما را هدر می دهند. تیمی که این همه گرفتاری دارد و 4 روز تمرین ننموده است باید این طور داوری نمایند؟
سرمربی تیم فوتبال سایپا در خصوص صحبت های فتاحی که برنامه لیگ با مربیان هماهنگ شده، معتقد است: من به عنوان سرمربی سایپا به هیچ عنوان در آن جلسه کذایی که او می گوید حضور نداشتم و برنامه ای را تائید نکردم. اگر هم دعوت شده بودم باشگاه باید به من می گفت در حالی که فتاحی مصاحبه نموده و گفته تمام مربیان بوده اند. پنجم اسفند با تراکتور بازی کردیم و نهم باید پارس جم بازی کنیم. در حالی که آنها چهارشنبه بازی نموده اند و مدت بیشتری برای استراحت و تمرین در اختیار داشتند. بازی بعدی ما شانزدهم با فولاد است. حداقل بازی ما را دهم می انداختند و یک روز بیشتر فرصت داشته باشیم. چرا بازی با پیکان را به جای بیستم در بیست و یکم برگزار نمی نمایند.
او با بیان اینکه فتاحی را دوست دارم اما کارش اشتباه است، می گوید: این از داوری و این هم از برنامه ریزی. من که در آن جلسه نبودم، شفر و برانکو هم که می گویند نبودند. پس کدام مربیان در آن جلسه حضور داشتند.
2
منبع: ایران ورزشیbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا
pariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.