مرکل: چین هم رقیب و هم شریک است
به گزارش مجله سلو بلاگ، صدراعظم آلمان در خاتمه نشست ناتو گفت: چین هم رقیب است و هم شریک، در نتیجه پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در تبادل با چین به تعادل احتیاج دارد.

از دویچه وله، آنگلا مرکل دوشنبه شب در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اگر به تهدیدات سایبری و ترکیبی و به همکاری میان روسیه و چین نگاه کنید، نمی توانید به راحتی چین را نادیده بگیرید. اما نباید بیش از حد آن را ارزیابی کرد ما باید (دراین زمینه) تعادل درستی پیدا کنیم.
امانوئل مکرون رییس جمهوری فرانسه هم هشدار داد که تمرکز بر چین نباید باعث گردد حواس شما از هسته اصلی ناتو و چالش های متعدد آن دور گردد.
وی تأکید کرد که ناتو یک اتحاد نظامی است در حالی که روابط با چین بسیار گسترده تر است. وی اعلام نمود که این کشور شرق آسیا کار چندانی با سازمان آتلانتیک شمالی ندارد.
ینس استولتنبرگ دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی گفت: چین سرمایه گذاری سنگینی در زمینه توانمندی های تازه و پیشرفته نظامی از جمله در حوزه اتمی و هوش مصنوعی انجام داده که چهره جنگ را در قیاس با آنچه تا به امروز دیده شده تغییر داده است.
وی با بیان اینکه ناتو بر اساس منافع خود فرصت هایی را برای تعامل با چین در زمینه مسائل تسلیحاتی و تغییرات آب و هوایی می بیند اضافه کرد: اما نفوذ فزاینده چین چالش جدی برای امنیت ما به تعداد می رود.
نشست سران کشورهای عضو پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) روز دوشنبه در بروکسل مقر دائمی این ائتلاف نظامی با سخنان دبیرکل ناتو و نخست وزیر بلژیک به اسم نماینده کشور میزبان برگزار گردید.
نخست وزیر بلژیک هم به اسم رهبر کشور میزبان مقر ناتو و با مخاطب قرار دادن جو بایدن رییس جمهوری آمریکا، گگردده شدن فصل تازهی از روابط با آمریکا پس از دوره ای سخت را نوید داد.، ایرنا
منبع: ایران آنلاینپریها: مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.