نکات ایمنی در روز های برفی و یخبندان

به گزارش مجله سلو بلاگ، سازمان اورژانس کشور گفت: در زمان مواجهه با فرد سرمازده وی را به محیط سربسته، خشک و گرم منتقل نموده و با شماره 115 تماس گرفته و درخواست یاری کنید.

نکات ایمنی در روز های برفی و یخبندان

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، مجتبی خالدی سخنگوی سازمان اورژانس کشور نکات ایمنی را درخصوص تردد در روز های برفی ارائه داد و گفت: زمستان با تمام زیبایی هایی که همراه خود دارد می تواند باعث بوجود آمدن دردسر هایی هم باشد؛ دردسر هایی مثل زمین خوردن ها و شکستگی های استخوانی، آتش سوزی ها، سُر خوردن اتومبیل ها روی زمین لغزنده و افزایش تصادفات رانندگی؛ که اگر نکات ایمنی را رعایت کنیم این آسیب ها به حداقل می رسد.

وی با بیان اینکه در صورتی که قصد خارج شد از منزل را بدون وسیله نقلیه و بصورت پیاده روی دارید باید به چند نکته توجه کنید گفت: بچه ها و افراد سالخورده در زمان لغزندگی معابر و کوچه ها حتی الامکان از منزل خارج نشوند، هنگام خروج از منزل از لباس مناسب و کفش عاج دار بهره ببرید، هنگام عبور از روی پلکان های برف گیر ساختمان ها، پل های عابر پیاده و پل نرده های روی جوی ها با دقت لازم عبور و از دستگیره های کناری حتما بهره ببرید.

خالدی ادامه داد: هنگام پارو کردن برف بام از پرتاب آن بر روی سیم های انتقال برق جدا خودداری گردد، به منظور پیشگیری از سقوط از ارتفاع، از نزدیک شدن بچه ها به لبه محل های مرتفع جلوگیری به عمل آید، به منظور پیشگیری از برخورد وسایل نقلیه عبوری حتما از پیاده رو عبور کرده و از تردد درسطح خیابان خودداری کنید، هنگام عبور از عرض خیابان با در نظردریافت فاصله از وسیله نقلیه با احتیاط کامل عبور کرده و از دویدن خودداری کنید.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: هنگام عبور از معابر مواظب سقوط قندیل های یخی آویزان از ناودان و لبه ساختمان باشید، از عبور از سطح یخ زده حوض ها و دریاچه های مصنوعی پارک ها جدا خودداری کرده و پرتاب گلوله برفی ممکن است منجر به جراحت، کوری و خسارات اقتصادی گردد.

خالدی با بیان اینکه از تردد با وسیله نقلیه فاقد لاستیک یخ شکن یا زنجیر چرخ در مواقع یخبندان و لغزندگی سطح معابر باید خودداری کرد شرح داد: از سلامت وسیله نقلیه و مجهز بودن آن به امکانات ایمنی مطمئن شوید، از سلامت سیستم گرمایشی خودرو مطمئن شوید ودر صورت نقص فنی اتومبیل، آن را به منتهی علیه سمت راست در مکانی مناسب متوقف و برای پیشگیری از برخورد وسایل نقلیه عبوری علائم هشدار دهنده را در فاصله مناسب قرار دهید.

وی توصیه کرد: در هنگام رانندگی بر روی سطح لغزنده از دریافت ترمز های ناگهانی بپرهیزید، با سرعت مطمئنه حرکت کنید

مواظب عابرین پیاده باشید و فاصله مطمئنه را با آن ها حفظ کنید، هنگام مه از سیستم روشنایی مه شکن استفاده کرده و هرگز از موتورسیکلت و دوچرخه استفاده نکنید.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور ادامه داد: در زمان مواجهه با فرد سرمازده وی را به محیط سربسته، خشک و گرم منتقل کرده و با شماره 115 تماس گرفته و درخواست یاری کنید.

وی اضافه نمود: توجه داشته باشید که باید لباس های خیس وی را خارج کنید، در صورت امکان جهت سهولت انجام کار و عدم آسیب بیشتر با قیچی لباس ها را برش زده و خارج کنید، مصدوم را با پتو گرم کنید، اما وی را به یکباره و در معرض منابع حرارتی شدید قرار ندهید و به مصدوم مایعات گرم بدهید همچنین قسمت هایی از بدن (انگشتان دست و پا، گوش و...) که دچار سرمازدگی شده است را ماساژ ندهید.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور توضیح داد: هنگام مواجهه با فردی که بر اثر سقوط و سر خوردگی در برف دچار شکستگی، کوفتگی، در رفتگی و ... شده بود به ایمنی صحنه توجه کنید تا شما هم دچار سقوط و آسیب نشوید، در صورت احتیاج از اورژانس 115 درخواست یاری کنید، بیمار را به هیچ وجه جابجا نکنید مگر اینکه جانش در آن محل در خطر باشد.

وی اضافه نمود: مصدوم را با پتو و وسایل گرمایشی در دسترس گرم نگه دارید، اگر مصدوم خونریزی قابل مشاهده دارد با استفاده از یک گاز یا پارچه تمیز و فشار دادن در محل خونریزی، آن را متوقف کنید، تا زمان رسیدن اورژانس 115، کنار بیمار بمانید و اگر در شرایط بیمار تغییری ایجاد شد مجددا با 115 تماس گرفته و هدایت دریافت کنید.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 16 اسفند 1398 بروزرسانی: 5 اردیبهشت 1399 گردآورنده: sloblag.com شناسه مطلب: 12243

به "نکات ایمنی در روز های برفی و یخبندان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نکات ایمنی در روز های برفی و یخبندان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید