کفاشیان: هیچ اختلافی با اعضای هیئت رئیسه ندارم، فعلاً نایب رئیس اول فدراسیون فوتبال هستم

به گزارش مجله سلو بلاگ، علی کفاشیان، نایب رئیس اول فدراسیون فوتبال تأکید کرد، هیچ اختلافی با اعضای هیئت رئیسه این فدراسیون ندارد.

کفاشیان: هیچ اختلافی با اعضای هیئت رئیسه ندارم، فعلاً نایب رئیس اول فدراسیون فوتبال هستم

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرنگاران، علی کفاشیان پس از خروج از فدراسیون فوتبال در پاسخ به این پرسش که اولین جلسه هیئت رئیسه این فدراسیون چه زمانی برگزار خواهد شد، گفت: فعلاً به عنوان نایب رئیس حضور دارم تا ببینیم بعد از جلسه هیئت رئیسه چه می گردد.

وی در خصوص اینکه قبلاً گفته بود فقط در صورتی به فدراسیون خواهد آمد که از او دعوت گردد و آیا الان کسی از او دعوت نموده است، گفت: بله، دعوت شدم.

رئیس پیشین فدراسیون فوتبال در خصوص اینکه حضور در فدراسیون فوتبال به نظر هیئت رئیسه بستگی دارد، گفت: خیر! من چون دوره محرومیتم تمام شده است به فدراسیون آمدم. ان شاءالله در اولین جلسه هیئت رئیسه هم شرکت می کنم.

اعضای هیئت رئیسه از حضور شما در فدراسیون فوتبال خرسند نیستند و صادق درودگر اعلام نموده است در صورت حضور شما در فدراسیون فوتبال امکان دارد دیگر جلسه هیئت رئیسه برگزار نگردد. کفاشیان در واکنش به طرح این موضوع گفت: چرا خرسند نیستند؟! خیر ما هستیم دیگر.

وی در خصوص بحث اساسنامه فدراسیون فوتبال شرح داد: آقای نبی در فدراسیون حضور نداشت و قرار شد آخرین گزارش ها را به من بدهد. دو سه روز به من فرصت بدهید تا آپ تو دیت بشوم، بعداً.

کفاشیان در پاسخ به این پرسش که آیا به عنوان سرپرست در فدراسیون فوتبال فعالیت دارد یا نایب رئیس اول، گفت: فعلاً نایب رئیس اول هستم.

آیا در جلسه هیئت رئیسه سرپرست می شوید؟ آیا این موضوع مطرح خواهد شد؟، وی در پاسخ به این پرسش گفت: حالا در جلسه شرکت می کنیم، بعد ببینیم چه می گردد. جلسه هیئت رئیسه را تشکیل می دهیم تا ببینیم چه می گردد. سه چهار روز به ما وقت بدید ببینیم چه خواهد شد.

وی در خصوص حضور شخصی به نام بهروز زنجانی در زمان حضور کارلوس کی روش و مارک ویلموتس در اطراف تیم ملی و اینکه گفته می گردد این شخص در زمان ریاست او وارد فدراسیون شده است، بیان نمود: در زمان ما بوده است؟! آقای کی روش دوست این شخص بوده و شاید با او جلسه داشته است، ولی هیچ وقت ایشان در فدراسیون نبوده است.

کفاشیان در واکنش به این پرسش که آیا اطلاعی از پرونده شکایت مارک ویلموتس دارد یا خیر، خاطر نشان کرد: خیر، من اصلاً در جریان این پرونده نیستم.

نایب رئیس اول فدراسیون فوتبال در خصوص اینکه گفته می گردد حضورش در سمت ریاست فدراسیون فوتبال غیرقانونی بوده است، گفت: خیر، مسئله ای نبوده است.

وی درباره جلسه امروزش در فدراسیون فوتبال توضیح داد: قرار شد در اولین فرصت آقای نبی جلسه هیئت رئیسه را تشکیل دهد و من هم در این جلسه شرکت کنم. در واقع فعلاً حضور من در فدراسیون به عنوان نایب رئیس است و اجازه دهید فعلاً جلو برویم و ببینیم چه می گردد.

کفاشیان درباره جلسه اش با بهاروند نیز خاطر نشان کرد: خوش آمدگویی بود و صحبت کردیم.

آیا صحت دارد با بعضی از اعضای هیئت رئیسه اختلاف دارید؟ وی در پاسخ به این سؤال گفت: هیچ اختلافی بین من و اعضای هیئت رئیسه نیست.

namasho.com: نماشو: آگهی رایگان، رپورتاژ خبری، طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت

picosho.ir: پیکوشو: مجله عکس و گرافیک

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 27 آبان 1400 بروزرسانی: 27 آبان 1400 گردآورنده: sloblag.com شناسه مطلب: 18912

به "کفاشیان: هیچ اختلافی با اعضای هیئت رئیسه ندارم، فعلاً نایب رئیس اول فدراسیون فوتبال هستم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کفاشیان: هیچ اختلافی با اعضای هیئت رئیسه ندارم، فعلاً نایب رئیس اول فدراسیون فوتبال هستم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید