رقیق کننده های طبیعی خون

به گزارش مجله سلو بلاگ، شماری از میوه و سبزیجات به اسم رقیق نماینده های طبیعی خون عمل می نمایند و عاری از عوارض جانبی می باشند. این مقاله این مواد غذایی را همراه با اثرات آنها بر روی لخته شدن خون مورد بحث قرار می دهد.

رقیق کننده های طبیعی خون

مترجم: رزیتا ملکی زاده

منبع:راسخون

شماری از میوه و سبزیجات به اسم رقیق کننده های طبیعی خون عمل می کنند و عاری از عوارض جانبی می باشند. این مقاله این مواد غذایی را همراه با اثرات آنها بر روی لخته شدن خون مورد بحث قرار می دهد.

بسیاری از افراد، به ویژه آندسته از افرادی که دچار انواع خاصی رگهای خونی یا بیماری قلبی هستند مجبور به مصرف داروهای رقیق کننده خون به صورت روزانه می باشند. این داروها تشکیل لخته های خونی را در شریانها و رگها کاهش داده و در نتیجه احتمال بروز حمله قلبی یا سکته مغزی در فرد را کاهش می دهند. دو نوع مهم از این داروهای رقیق کننده، داروهای ضد انعقاد خون و داروهای ضد پلاکت می باشند. داروهای ضد انعقاد از جمله هپارین یا وارفارین بر روی واکنشهای شیمیایی بدن کار نموده تا زمان لازم جهت تشکیل لخته خون را افزایش دهند. داروهای ضد پلاکت همانند آسپرین، مانع از تجمع سلولهای خونی تحت اسم پلاکت به منظور تشکیل لخته می شوند.

برترین مواد غذایی رقیق کننده خون

مواد طبیعی بسیاری وجود داشته که می توانند اثری مشابه با آسپرین داشته باشند بدون آنکه عوارض جانبی ایجاد کنند. بسیاری از آنها حاوی موادی تحت اسم سالیسیلات بوده که ظاهراً ویتامین K را مسدود می سازند.

زنجبیل

فلفل تند کاین (Cayenne pepper)

پاپریکا

نعناع فلفلی یا بیابانی

آویشن

شیرین بیان

دارچین

زردچوبه

شوید

پونه کوهی

خواص شگفت انگیز ریشه زنجبیل بسیار بوده و این گیاه در طیف وسیعی از داروهای خانگی که از تسکین گلودرد، یاری به هضم و تهوع ناشی از حرکت وسائط نقلیه گرفته و اخیراً تا کاهش التهاب را شامل می شوند. اعتقاد بر این است که زنجبیل به کاهش التهاب یاری نموده و جریان خون در سرتاسر بدن را تسهیل می سازد. فلفل کاین، ادویه ای است که در بسیاری از غذاهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد و ماده تشکیل دهنده مهمی در انواع سس های تند می باشد. پاپریکا هم نوعی ادویه بوده که از میوه خشک شده فلفل بدست می آید. این نوع فلفل سرشار از ویتامین C و سایر آنتی اکسیدانها است. گیاه نعناع فلفلی از سنت طولانی در مصارف دارویی برخوردار است و طی مطالعه علمی اجرا شده معین شده است که عارضه ای تحت اسم سندرم روده تحریک پذیر (IBS) را درمان می سازد.

روغن عصاره ای حاوی آویشن نوعی ضد عفونی کننده بوده و این گیاه مورد استفاده در چای می تواند سرفه و برونشیت را تسکین دهد. شیرین بیان به حل شدن و رفع ساختن مخاط ضخیم یاری نموده و مسائل تنفسی را از بین می برد. این گیاه یک ملین خفیف بوده و می تواند بعلاوه در درمان زخم ها مورد استفاده قرار گیرد. طعم فوق العاده دارچین در بسیاری از غذاهای شیرین مورد استفاده قرار گرفته و به خاطر درمان سرماخوردگی و تسکین اسهال و سایر بیماریهای گوارشی معروف می باشد. بعلاوه گفته می گردد که حاوی خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی می باشد.

زردچوبه که به طور گسترده ای در آسیا مورد استفاده قرار می گیرد، جهت درمان بریدگی، سوختی و کبودی از آن استفاده می کنند. بعلاوه اعتقاد بر این است که برای پوست مفید بوده و در نتیجه در بسیاری از کرم های آرایشی و لوسیون ها بکار برده می گردد. پونه کوهی در بسیاری از کشورها بیشتر به اسم گیاهی دارویی مورد استفاده قرار می گیرد تا به اسم ادویه و حاوی فعالیتهای ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی بالایی است. روغن بدست آمده از پونه کوهی جهت درمان سرماخوردگی، تب خفیف، عفونتهای قارچی، سوء هاضمه، ناراحتی های معده، انگل های روده ای و قاعدگی دردناک مورد استفاده قرار می گیرد. بعلاوه حاوی خواص آرام بخشی است و در نتیجه بایستی در مقادیر کم مصرف گردد. بعلاوه یکی از برترین ضد عفونی کننده های موضعی طبیعی به شمار میرود.

روغن ماهی

قرن ها است که مصرف روغن ماهی به افراد تمام گروه های سنی توصیه می گردد. این روغن که در اشکال کپسول در دسترس است در سالهای اخیر به خاطر توانایی خود در افزایش کلسترول خوب به معروفیت رسیده است. روغن ماهی منبع بزرگی از اسیدهای چرب امگا 3 است که نه تنها وجود آن برای سلامت و رشد طبیعی ضروری می باشد بلکه می تواند نقش بسیار مهمی هم در پیشگیری از بروز سرطان خصوصاً سرطان سینه، روده بزرگ و سرطان پروستات ایفاء کند. بعلاوه می تواند موجب تقویت سیستم ایمنی و بهبود عملکرد مغز شده و قابلیت تسکین درد در بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید را دارا می باشد. روغن ماهی حاوی دو اسید چرب امگا 3 تحت عناوین DHA و EPA است که بیشترین خواص درمانی را از خود نشان می دهند. این دو نوع اسید چرب امگا 3 در مقایسه با سایر اسیدهای چرب بسیار راحت به وسیله بدن جذب شده و می توانند به کاهش التهاب در خون یاری کنند.

همانطور که در بالا اشاره شد، رقیق کننده های طبیعی خون دارای هیچ گونه عوارض جانبی نبوده و فرد می تواند آنها را در حد اعتدال و بدون ایجاد هیچ گونه مسئله ای مصرف نماید. با این حال، چنانچه در حال مصرف داروهای ضد انعقاد خون می باشد، نبایستی بیش از حد از غذاهای حاوی ترکیبات رقیق کننده خون مصرف نمایید.

منبع: راسخون
انتشار: 2 آبان 1400 بروزرسانی: 2 آبان 1400 گردآورنده: sloblag.com شناسه مطلب: 37224

به "رقیق کننده های طبیعی خون" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رقیق کننده های طبیعی خون"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید