وزیر کشور: 3 درصد مردم درگیر کرونا هستند
به گزارش مجله سلو بلاگ، وزیر کشور در حاشیه نشست کمیته اطلاع رسانی ستاد ملی مبارزه با کرونا و قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا گفت: در بالاترین تخمین و بدترین و پرریسک ترین نگاه به این موضوع مجموع مبتلایان شامل سه درصد مردم ما می شوند و واقعیتش کمتر از این است اما عدد را بالا می گیریم و این به آن معناست که 97 درصد مردم در این خصوص هیچ نگرانی ندارند، سالم هستند و فقط 3 درصد هستند که به نوعی درگیر این موضوع شده اند.

به گزارش خبرنگاران از ایسنا، عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور در حاشیه نشست کمیته اطلاع رسانی ستاد ملی مبارزه با کرونا و قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا که امروز در سالن پیامبر اعظم (ص) در محل وزارت کشور برگزار گردید؛ با اشاره به اینکه خوشبختانه فرایند بیماری در کشور در راستا کنترل و بهبود واقع شده است، گفت: جلسه امروز قرارگاه با کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات و آموزش مشترک بود. این جلسات را با کمیته های دیگر هم داریم. هماهنگی ها و پیگیری مصوبات در این جلسات آنالیز می گردد و اگر تصمیم اجرایی باشد برای اجرا ابلاغ و اگر تصمیم گیری باشد برای تصمیم، به ستاد ملی ارجاع می گردد تا در آنجا تصمیم گیری گردد.
وزیر کشور توضیح داد: در بالاترین تخمین و بدترین و پرریسک ترین نگاه به این موضوع مجموع مبتلایان شامل سه درصد مردم ما می شوند و واقعیتش کمتر از این است اما عدد را بالا می گیریم و این به آن معناست که 97 درصد مردم در این خصوص هیچ نگرانی ندارند، سالم هستند و فقط 3 درصد هستند که به نوعی درگیر این موضوع شده اند.
وی در این خصوص گفت: تمام هم و غم ما باید این باشد که این 3 درصد را مراقبت کنیم و خود این 3 درصد هم از خودشان مراقبت نمایند تا آن 97 درصد بتوانند به راحتی به زندگی خود ادامه دهند و بدون دغدغه و نگرانی زندگی نمایند.
وزیر کشور گفت: ما به خاطر این سه درصد مجبور می شویم 97 درصد مردم را در شرایط خاص قراردهیم، مغازه ها را می بندیم و فعالیت ها و ترددها و تجمعات را محدود می کنیم که نگرانی هایی برای مردم ایجاد می نماید.
فرمانده قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا تاکید نمود: خواهش ما از همه مردم و کسانی که مبتلا شدند این است که خود مراقبتی داشته باشند و قرنطینه را رعایت نمایند و درمانشان را پیگیری نمایند و از تماس و ارتباط با دیگران حتماً پرهیز نمایند و به آن 97 درصد مردم عزیزمان هم می گوییم ساده ترین، کوتاه ترین و موثرترین راه برای طرد کرونا این است که ماسک بزنند و فاصله اجتماعی را رعایت نمایند و حتی الامکان در تجمعات شرکت ننمایند.
رحمانی فضلی گفت: اگر اینها را پیگیری کنیم ان شاءالله با اقدامات بسیار خوبی که تا به امروز صورت گرفته و تجربیاتی که اندیشیده و کسب شده گام های بلندتر و موثرتری در آینده نزدیک خواهیم برداشت. من لازم می دانم از همه رسانه ها و همه کسانی که در رسانه ها کار می نمایند و زحمت می کشند و در این ایام در قالب کمیته اطلاع رسانی با مسئولیت وزیر محترم ارشاد همکاری کردند تشکر کنم.
وی گفت: کرونا موضوع جدید و درعین حال اجتناب ناپذیر است. ابعاد مختلفی در حوزه مالی، انسانی، روانی و بهداشتی و درمانی پبدا نموده است. مطلع سازی، قانع کردن سازی و همراه سازی مردم در این شرایط به جز با یاری رسانه ها امکان پذیر نیست. مجموعه اصحاب رسانه الحمدالله خوب کار کردند و امید داریم با تجربیات اندوخته شده گام های بلندتری برداریم.
منبع: جام جم آنلاینkhaneh-jok-sms.ir: جملات زیبا و دلنشین جدید | جملات آموزنده و زیبا | جملات زیبا از بزرگان را اینجا بخوانید
discountbook.ir: کتاب ارزان | مجله کتابخوانی، بیاید آگاهتر باشیم