پنتاگون ممنوعیت جابجایی نظامیان آمریکایی را تمدید می نماید
به گزارش مجله سلو بلاگ، وزیر دفاع آمریکا میخواهد ممنوعیت سفر و جابجایی نظامیان این کشور را تا خاتمه ژوئن تمدید کند.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی کنگره، یک مقام ارشد پنتاگون گفت: مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا ممنوعیت سفر و جابجایی نظامیان را تا 30 ژوئن (10 تیر 99) تمدید خواهد نمود.
متیو دوناوان معاون بخش پرسنلی پنتاگون در این باره تاکید نمود: دستور جدید وزیر دفاع آمریکا از روز دوشنبه اجرایی خواهد شد و اسپر رسما هر 15 روز درباره این تصمیم تجدیدنظر خواهد نمود تا ببیند آیا نیازی به تغییر در این سیاست خواهد بود یا نه.
این در شرایطی است که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در حال تدوین دستورالعمل هایی برای بازگشایی مجدد کشور و از سرگیری فعالیت های مالی و تجاری است.
ممنوعیت 60 روزه سفر و جابجایی نظامیان آمریکایی و خانواده های آنها به خاطر شیوع ویروس کرونا ماه گذشته اعمال شد و این دستور 11 ماه می (22 اردیبهشت 99) اعتبارش منقضی می شد.
حدود 5 هزار نفر از پرسنل رسمی پنتاگون به ویروس کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد 1863 نفر از کارکنان غیرنظامی و پیمانکاران بوده اند.
منبع: خبرگزاری تسنیمkhaneh-jok-sms.ir: جملات زیبا و دلنشین جدید | جملات آموزنده و زیبا | جملات زیبا از بزرگان را اینجا بخوانید
discountbook.ir: کتاب ارزان | مجله کتابخوانی، بیاید آگاهتر باشیم