امیدوارم از اره ای که خاشقجی را تکه تکه کرد جان سالم به در ببرم
به گزارش مجله سلو بلاگ، به گزارش خبرنگاران به نقل از القدس العربی، توکل کرمان فعال یمنی برنده جایزه صلح نوبل خاطرنشان کرد که شدیدا از سوی رسانه های سعودی و هم پیمانان آنها مورد هجمه رسانه ای قرار گرفته است.

وی در ادامه اضافه کرد: مهم آن است که از اره ای که پیکر جمال خاشقجی را تکه تکه کرد جان سالم به در ببرم.
کرمان توضیح داد: من در حال رفتن به ترکیه هستم و این خبر را برای اطلاع افکار عمومی اعلام می کنم.
توکل کرمان شدیدا از سیاست های عربستان سعودی به ویژه در قبال تجاوز به یمن انتقاد می نماید.
چند روز پیش کاربران سعودی با راه اندازی کمپینی در توییتر خواهان تحریم سایت فیسبوک شدند. این موضوع پس از انتصاب توکل کرمان در شورای رسیدگی به مطالب جنجال برانگیز فیسبوک و اینستاگرام صورت گرفت.
با این حال روز گذشته هشتگ از توکل کرمان حمایت می کنم، در صدر بحث های توییتر نهاده شد و کاربران این سایت اجتماعی از انتخاب کرمان اعلام حمایت کردند.
منبع: خبرگزاری مهرnamasho.com: نماشو: آگهی رایگان، رپورتاژ خبری، طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت
picosho.ir: پیکوشو: مجله عکس و گرافیک