خوردن پنیر برای کدام بیماری ها مناسب نیست؟

به گزارش مجله سلو بلاگ، مصرف این پنیر ها برای افرادی که صدای گوش دارند، مبتلا به صرع هستند و یا با مسائل معده درگیرند نیز مناسب نیست.

خوردن پنیر برای کدام بیماری ها مناسب نیست؟

باکتری های دوستدار گوارش، پروتئین و کلسیم هدیه ای است که لبنیات به ما می دهند و پنیر از جمله لبنیات محبوب و سرشار از کلسیم است. دکتر اختری متخصص طب سنتی و استاد دانشگاه گفت: گاه از قول طب ایرانی به پنیر کم لطفی می گردد و مشهور شده که پنیر سرد است، پنیر حافظه را کم […]گروه علمی: باکتری های دوستدار گوارش، پروتئین و کلسیم هدیه ای است که لبنیات به ما می دهند و پنیر از جمله لبنیات محبوب و سرشار از کلسیم است.

دکتر اختری متخصص طب سنتی و استاد دانشگاه گفت: گاه از قول طب ایرانی به پنیر کم لطفی می گردد و مشهور شده که پنیر سرد است، پنیر حافظه را کم می نماید و…، اما آنچه باید مورد توجه باشد زمان مصرف پنیر است. جذب کلسیم در بدن ما وابسته به ترشح هورمون پاراتومون است که عصر ها ترشح می گردد؛ بنابراین اگر کشک و پنیر و ماست و… عصر ها میل گردد جذب خوبی خواهد داشت.

جذب کلسیم در بدن احتیاج به فسفر دارد که به همین علت خوردن پنیر با گردو بسیار توصیه شده است. مصرف پنیر با گردو موجب استفاده کلسیم موجود در پنیر از فسفر گردو می گردد و پنیر در فرایند هضم و جذب خود احتیاجی به جذب فسفر مورد احتیاج از بدن ندارد، پس نگران مغز نباشید.

مصرف نان تازه به همراه پنیر و گردو در وعده صبحانه انتخاب خوب و البته محبوبی است، اما به خاطر داشته باشید که جذب کلسیم در صبح کمتر است. دکتر اختری تاکید نمود: خوردن این صبحانه نه تنها سرد نیست، بلکه به سبب گرمی گردو به تعادل می رسد. اگر پنیر را با خیار و گوجه میل کنید مزاجی سرد پیدا می نماید که البته هوسانه خوبی در فصل تابستان است.

پنیر های موجود در بازار در برند ها و انواع مختلف، همه پنیر تازه هستند، اما پنیر های سنتی و پرطرفداری مانند پنیر تبریز و لیقوان پنیر کهنه و شور محسوب می شوند. به گفته طب سنتی مصلح هر دو نوع پنیر، گردو، آویشن، عسل، نعنای خشک و سبزی های معطر است؛ با این حال مصرف پنیر شور، مانند لیقوان و تبریز، در زمان عصر و شب باعث ورم صبحگاهی می گردد پس اگر صبح زود قرار مهمی دارید پنیر شور مصرف نکنید.

مصرف این پنیر ها برای افرادی که صدای گوش دارند، مبتلا به صرع هستند و یا با مسائل معده درگیرند نیز مناسب نیست؛ اگرچه این افراد باید به آنالیز تخصصی مشکل خود بپردازند. از دیگر افرادی که شنیده می گردد از مصرف پنیر حذر داده شده اند، افرادی با فیبروم رحم یا کیست سینه است، اما این متخصص طب سنتی، گفت مصرف پنیر با گردو یا آویشن مسئله ای ندارد.

پنیر های مقاوم به گرما مانند پنیز پیتزا هم با پالم و روغن های مضر فرآوری می شوند تا بتوانند در برابر حرارت فر مقاومت نمایند و مصرف مداوم آن ها به خصوص در افرادی که درگیر چربی خون هستند توصیه نمی گردد.

ممکن است عادت نموده باشید که پنیر را با سیاه دانه میل کنید، اما به گفته دکتر اختری، نباید در خوردن این دانه ای پرخاصیت زیاده روی گردد، هفته ای دو بار با پنیرتان میل کنید کافی است. در این فصل از سال، اما خوردن نان و پنیر و انگور یک ترکیب مجذوب کننده و پرانرژی است که پیشنهاد می کنیم از آن غافل نشوید. لبنیات را درست مصرف کنید و با زدن برچسب سردی به آن ها از زندگی تان خارج نکنید.

منبع: بهارنیوز

منبع: فرادید
انتشار: 25 آذر 1401 بروزرسانی: 25 آذر 1401 گردآورنده: sloblag.com شناسه مطلب: 50541

به "خوردن پنیر برای کدام بیماری ها مناسب نیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خوردن پنیر برای کدام بیماری ها مناسب نیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید