پرونده ظریف را طبق ماده 234 به قوه قضاییه می فرستیم؛ اگر نشد استیضاح

به گزارش مجله سلو بلاگ، نماینده مردم تهران در مجلس گفت: درصدد هستیم یا ماده 234 را برای این اتفاق به کار ببریم و پرونده آقای ظریف را به قوه قضاییه بفرستیم و اگر نشد بحث استیضاح آقای ظریف را کلید بزنیم، زیرا این اتفاق از سوی وزیر خارجه اصلا مورد قبول نیست.

پرونده ظریف را طبق ماده 234 به قوه قضاییه می فرستیم؛ اگر نشد استیضاح

سید نظام الدین موسوی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در مصاحبه با خبرنگار پارلمانی خبرنگاران، در رابطه با به کاربردن ماده 234 قانون برای محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در رابطه با صوت منتشرش شده در مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: صحبت هایی که اقای ظریف به عنوان وزیر خارجه داشتند حقیقتا بار ضد امنیت ملی داشت که حتی ماجرا طوری شد که رئیس جمهور بیان کردند که این صحبت ها اصلا مورد تایید دولت نیست.

وی ادامه داد: اکثریت نمایندگان از هیئت رئیسه مجلس درخواست داشتند که هر چه سریع تر مجلس به این موضوع ورود پیدا کند یعنی یا مجلس دایر گردد یا در این رابطه جلسه اضطراری برگزار گردد تا به این مورد رسیدگی گردد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: درصدد هستیم یا ماده 234 را برای این اتفاق به کار ببریم و پرونده آقای ظریف را به قوه قضاییه بفرستیم و اگر نشد بحث استیضاح آقای ظریف را کلید بزنیم، زیرا این اتفاق از سوی وزیر خارجه اصلا مورد قبول نیست.

موسوی با اشاره به پست اخیر وزیر خارجه در رابطه با سخنان منتشر شده در صفحه شخصی، توضیح داد: بنده در پست اخیر آقای ظریف در اینستاگرام نشانه ای دال بر پشیمانی از بیان مطالب منتشر شده مشاهده نکرده ام و به نظر بنده این توضیحات نه برای مردم و نه برای نمایندگان مجلس قانع کننده نیست.

khaneh-jok-sms.ir: جملات زیبا و دلنشین جدید | جملات آموزنده و زیبا | جملات زیبا از بزرگان را اینجا بخوانید

discountbook.ir: کتاب ارزان | مجله کتابخوانی، بیاید آگاهتر باشیم

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 27 آبان 1400 بروزرسانی: 27 آبان 1400 گردآورنده: sloblag.com شناسه مطلب: 32081

به "پرونده ظریف را طبق ماده 234 به قوه قضاییه می فرستیم؛ اگر نشد استیضاح" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پرونده ظریف را طبق ماده 234 به قوه قضاییه می فرستیم؛ اگر نشد استیضاح"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید